.3WOOD by Leonardo Ceramica

Projekti .3Wood u rrit nga një vëzhgim i kujdesshëm i thelbit të drurit dhe një përpjekje për ta riprodhuar atë me besnikëri.
Emri i projektit i referohet drejtpërdrejt procesit të hulumtimit që kemi ndërmarrë. Ne bashkuam tre lloje druri (arre, lisi dhe frake) për të krijuar një sipërfaqe origjinale të drurit. Kjo ishte origjina e një linje me efekt druri të mbushur me tërheqje natyrale dhe një gamë mjaft të larmishme. Pamja, ndjesia prekëse dhe ngjyrat kujtojnë aspektin klasik të dërrasave prej druri, me ngjyrat kafe dhe bezhë, ndërsa bordet e dyshemesë gri dhe të bardha.
Specifikimet
Teknologji: Tjegull prej porcelani ISO 13006 – G – BIa (0.5%) UNI EN 14411 – G.
Struktura dhe sipërfaqja: e strukturuar, mat, natyrore.
Skajet: monokalibër i rregulluar.
Formati: 60×180 cm, 20×180 cm, 20×120 cm.
Ngjyrat: 4. të bardha, gri, bezhë, kafe.
Përdorimi i rekomanduar
Dyshemeja rezidenciale.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.