Antares by Imola Ceramica

Kontraste elegante me ngjyrën e zezë dhe gri, lë të kuptohet se argjendtë e xhamit metalik kafe dhe bezhë që bashkëveprojnë dhe gjallërohen me tone të ndritshme, të rafinuara. Antares është ideal për kontekste thelbësore të arredimit falë sipërfaqeve që transmetojnë një mesazh të guximshëm të hekurit të ndryshkur, flakën e djegur dhe transformimet intensive.