Anthea by Imola Ceramica

Anthea nga Imola është frymëzuar nga modelet më elegante të stilit të veshjeve murale. Dekori dhe motivet e luleve janë një trajtim për syrin, duke krijuar panele të reja, të afta të plotësojnë kërkesat e arkitekturës moderne. Një koleksion në katër ngjyra neutrale, për dhoma me luks klasik, të paimitueshëm.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.