Antigua by Imola Ceramica

Pllakat Antigua dallohen falë gamës së gjerë të ngjyrave dhe dekimeve: këto janë pllaka qeramike me ndikim të lartë vizual, të gatshëm për të mbështetur çdo kërkesë. Duke mundesuar një numër pothuajse të pafund kombinimesh dhe shprehjesh gjeometrike, kjo pllakë plotëson kërkesat estetike për përdorime të shumta. Ngjyrat jane te gjalla dhe të ndritshme gjithashtu falë teknologjisë dixhitale të printimit me performancë të lartë, një sistem inovativ i cili heq të gjitha kufizimet në potencialin e shprehjes në hartimin e pllakave qeramike.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.