Black – White by Cottodeste

Bosh dhe e plotë, e lehtë dhe e errët. Elementë parësor, të pastër, thelbësorë, që alternohen vazhdimisht dhe përgjithmonë. Një ritëm i gjallë, një tension harmonik. Kerlite Black-White është një zgjedhje inovative për të mbuluar sipërfaqe të reja dhe për të shndërruar një produkt qeramik në një element të vërtetë arkitekturor. Trashësia e saj jashtëzakonisht e holluar, formatet e mëdha dhe sipërfaqja e përkryer janë bërë e mundur falë përdorimit të një teknologjie ekskluzive për të dhënë një shkallë të elasticitetit dhe forcës për pllakat prej guri dhe prej porcelani ultra të hollë. Kerlite 5plus është pjesë e linjës PROTECT të produkteve: dysheme antimikrobike dhe pllaka muri, të dizenjuara për hapësira jetese të shëndetshme, të sigurta dhe të mbrojtura.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko
Lexo me shume