CARACALLA by Lafaenza Ceramica

Caracalla është pllaka prej porcelani me xham LaFaenzaCeramica që ju çon përsëri në kohën romake. Dyshemetë dhe mbulesat sjellin historinë në jetë. Caracalla është në dispozicion në efekte të lehta dhe hije me tone të ngrohta të bajames, bezhë dhe kafe.
Materiali: Porcelani me xham
Përdorni për: banjo
Pllaka dhe ngjyrat: madhësi 90×90, 45×90 cm në bajame, beige, kafe.
Përfundon: natyrale dhe gjysëm e lëmuar

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.