Cento per cento by Imola Ceramica

Një koleksion për të shënuar njëqind vjet në bërjen e pllakave. Njëqind vjet nga fillimi i prodhimit të pllakave, Cooperativa Ceramica d’Imola, me markën e saj Imola, ju sjell një koleksion retro në një mënyrë moderne: Cento per cento. Një koleksion që është një trajtim për shqisat, 3D dhe frymëzues. Ajo sjell në mend të kaluarën dhe traditën shekullore të kompanisë – duke filluar me madhësinë e saj 12×18 cm – të përshtatshme për shumë zona. Majolica, lënda e parë e përdorur, modelohet në struktura të larmishme dhe preket nga drita. Atmosfera që rezulton është e thjeshtë, por e sofistikuar. Një koleksion në modë, me një pamje të re të një koleksioni të vjetër. Gama e gjërë e ngjyrave: bajame, gri e errët, gri, shampanjë, akuamarin, e verdhë, kafe, gri, vjollcë, e bardhë.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.