Conkreta & Mukka by Lafaenza Ceramica

Dy frymëra që plotësojnë njëra-tjetrën në mënyrë të përkryer . Dy materiale, lëkure dhe balte, që i përkasin botëve të ndryshme, por që lidhen ngushtë së bashku për sa i përket stilit dhe ngjyrës.
Ideja për këtë kombinim origjinal buron nga sfera artizanale ku prekja e këndshme e një dore eksperti mund të shndërrojë një material të papërfunduar në një objekt të hijeshisë së rafinuar.
CONKRETA frymëzohet nga krijimi i shkrirjes së betonit dhe argjilës , një kombinim që ofron karakter natyror dhe elegancë të rafinuar në një sipërfaqe delikate por të veçantë.
MUKKA merr sipërfaqen zakonisht të parregullt të lëkurës
dhe e shndërron atë në një strukturë të shkëlqyeshme dhe prestigjioze.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.