Exedra by Cottodeste

Duke evoluar nga një pasion për mermerin dhe kerkime në guroret më prestigjioze, seria Exedra ofron një përzgjedhje të rezulateve të bëra duke përdorur teknologjinë inovative smalt-jet, dhe karakterizohet nga besnikëria maksimale ndaj gurit origjinal dhe nga nje gamë të madhe të modeleve që bën secilin produkt me të vërtetë unik. Veshja me mermer rikrijohet me precizion të madh dhe me një pamje tre-dimensionale që përcjell vizualisht thellësi ekstreme. Exedra është pjesë e linjës PROTECT të produkteve: dysheme antimikrobike dhe pllaka muri, të dizenjuara për hapësira jetese të shëndetshme, të sigurta dhe të mbrojtura.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko
Lexo me shume