Hall by Imola Ceramica

Pllakat e koleksionit Hall riprodhojnë një gamë me diell të hijeve dhe toneve për të ndezur hapesirat e brendshme me një dizajn të ri dhe me ndikim të ri që jep një efekt të lëvizjes së vazhdueshme. Pllaka dyshemeje dhe muresh me stil të ri , shkëlqim dhe efekte të hijeve që kryqëzohen me një thellësi dhe intensitet unik, falë teknologjisë dixhitale të Sistemit të Definicionit të Ngjyrave. Hall është zgjidhja ideale për dekor moderne të banjës.