Imola 1874 by Imola Ceramica

Gjurmët e së kaluarës shndërrohen në një material të ri. Drita dhe e bardha përkrah një palete ngjyrash pluhur janë pika e fortë e këtij dizajni. Ekzistojnë një larmi zbukurimesh, të përdorura në një mënyrë të re të komunikimit, ku, të integruar në sfond, ato tregojnë materialin, filozofinë dhe shprehjet e saj. Ato përfaqësojnë nevojën për të kapur imazhe të lidhura me kohën, ndërtimin e kujtimeve, formimin e emocioneve dhe lidhjeve të ngurta. Kjo është arsyeja pse ne vendosëm modele më të vjetra përkrah njëri-tjetrit, kështu që interpretimi individual i bën ato bashkëkohore.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.