Kalahari by Imola Ceramica

Një pllakë, ngjyrat e ngrohta të së cilës sjellin ngrohtësi në dhomat e ndenjes. Ky koleksion i dyshemesë u frymëzua nga drita e fortë e shkretëtirës Afrikane: pllaka siguron trajta të gjalla vizuale me ngjyra që variojnë nga bezhë deri në kafe, në të zezë, bajame dhe shumëngjyrëshe. Ky material i ngrohjes i bën shtëpitë komode dhe të këndshëme për të jetuar.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.