LE ESSENZE by Lafaenza Ceramica

Tejkalimi i dilemës së faqes bosh. Në një pyll jashtë qytetit ju përkëdhelni pemët dhe gjeni energji të re në një oaz të bukurisë natyrore dhe arkitekturore. Ky është koleksioni i ri Le Essenze nga LaFaenzaCeramica, qeramikë që eksploron pyjet që nuk përdoren shpesh për dysheme, si lisi, arre, morado, elm dhe wengè. Këto materiale stimulojnë mirëqenien, qetësinë dhe një ndjenjë të re frymëzimi. Ashtu si një shkrimtar që gjen harmoninë që i nevojitet për një libër të ri, me këtë dru, do të fillojë një histori e re emocionuese.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.