Mash-up by Imola Ceramica

Thelbi dhe ashpërsia e ngjyrës neutrale perfekte, e bardhë, ishte frymëzimi për Mash up. Projekti filloi me një fasade, një format të vetëm 30×60 cm dhe dy ngjyra neutrale: të bardha dhe bajame. Këto ngjyra të vetme parësore u zgjodhën si sfond i përsosur për elementët e gjallë me efekte valore, diamante dhe forma gjeometrike që përsëriten në mënyrë ritmike në sipërfaqe. Dekoret përfshijnë gjithashtu modele me lule, linja dhe vija, seksione vertikale dhe horizontale, si dhe seksione bazë dhe me një përzierje ngjyrash që shtrihen nga tonet më neutrale drejt e deri tek ngjyrat më të mrekullueshme dhe më të forta, të tilla si vjollcë dhe jeshile. Në dukje të kundërta, dekorimet arrijnë efektin e tyre të plotë kur ato bashkohen për të kombinuar texturat dhe për të arritur në kombinime tërheqëse dhe origjinale.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko