Materica by Cottodeste

Një ushtrim në elegancë që thjeshton dhe jep një prekje personale të hapësirës. Me gjithë efektet delikate nga rrjedhat e çimentos, sipërfaqja e Matericës paraqitet si një sfond monokromatik. Trashësia, formati i madh dhe përforcimi me fije qelqi e bëjnë Kerlite një material të lehtë, të gjithanshëm dhe të fortë, të përshtatshëm për mundësi të reja projektimi në botën e arkitekturës dhe të banimit. Kerlite Materica është pjesë e linjës PROTECT të produkteve: dysheme antimikrobike dhe pllaka muri, të dizenjuara për hapësira jetese të shëndetshme, të sigurta dhe të mbrojtura.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko