Metal by Cottodeste

Një efekt metalik i ri i disponueshëm në 3x1m Kerlite 5Plus , gur prej porcelani të petëzuar. E përkryer për fasadat e jashtme dhe hapësirat moderne. Zbukuruar me ane te sistemit me bojë me definicion të lartë, Kerlite Metal supozon një identitet të fortë në secilën ka 3 ngjyra të disponueshme: Corten, Iron, and Iridium. Kerlite Metal është pjesë e linjës PROTECT të produkteve: dysheme antimikrobike dhe pllaka muri, të dizenjuara për hapësira jetese të shëndetshme, të sigurta dhe të mbrojtura.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko
Lexo me shume