METALLO by Lafaenza Ceramica

Një projekt i ri, dukshem me dy pika fillestare të ndryshme, po merr formë. Çeliku, një material që ka kaluar nga një produkt që përdoret zakonisht në kontekste industriale, në atë që përfaqëson një zgjidhje të re të projektimit, si në kontekstet rezidenciale ashtu edhe ato komerciale. Në modë në vitet ’80, dekorimi i brendshëm dhe veshjet e murit në përgjithësi kanë bërë një rikthim të fortë me zgjidhje karakteristike. Metallo është aq eklektik sepse, megjithëse çeliku dhe veshjet e murit janë në dukje materiale shumë të ndryshme, ai i harmonizon ato, duke i bashkuar ato në një sintezë të re krijuese. Metallo është në treg në një format inovativ 90×180 cm, si dhe 90×90 cm dhe 45×90 cm, si për dyshemetë ashtu edhe për zgjidhjet e veshjes, të gjithanshëm në përdorim dhe shije.
Këtë vit, LaFaenza gjen aspiratën e saj më të lartë në ‘jetesën e çmuar’, duke vendosur një qëllim për të zhvilluar projekte prestigjioze që mund të komunikojnë me njëri-tjetrin, duke ruajtur identitete të veçanta dhe tipare stilistike; me gamën e saj eklektike, Metallo bie në mënyrë të përsosur brenda kësaj filozofie konceptuale ndërsa lidhet me dy projektet e tjera, Bianco dhe Legno, me një sinergji të madhe.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.