Nature by Imola Ceramica

Efekt druri në gjashtë ngjyra për dhoma të thjeshta dhe moderne.  Atmosferat e përjetshme plot jetë dhe histori u japin dhomave një ndjenjë ngrohtësie, duke përcjellë qetësinë, ndjenjën mikpritëse të natyrës. Nature nga Imola vjen në gjashtë ngjyra, ku secila tregon dru në një dritë të ndryshme, duke e bërë atë të adaptueshëm për përshtatjen e dhomave të cilat mund të jenë të thjeshta dhe moderne. Natyra furnizohet vetëm në një madhësi, 15×60 cm, e gjithanshme në aftësinë e saj për t’u përshtatur me kontekste të ndryshme dhe stile arredimi. Një dizajn me cilësi të lartë që shpalos thirrjen e plotë të natyrës.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.