NEOCLASSICA by Lafaenza Ceramica

Ashtu siç neoklasicizmi paraqiti zhvillimin e interesit për artin e çmuar të lashtë, koleksioni Neoclassica nga LaFaenzaCeramica kujton hijeshinë e materialit të çmuar të përjetshëm që është mermer. Sipërfaqet e buta dhe pamja me shkëlqim e Neoclassica nderojne gjashtë prej llojeve më të çmuara të mermerit të përdorur në arkitekturë, me hije që variojnë nga e bardha më e ndritshme deri tek e zeza më e errët. Projektuar për ambiente banimi, ky koleksion ju lejon të krijoni sipërfaqe të rafinuara elegante, me venat dhe efektet me ngjyra që e bëjnë secilën pllakë unike.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.