Oficina by Imola Ceramica

Jemi në një papafingo në periferi, në një mbrëmje midis miqve me bite elektronike dhe një DJ rebel. Këtu decibelët rrahin në mure ndërsa ritmi i metropolit tund dyshemenë. Kjo është atmosfera e Oficinës, koleksioni i ri ImolaCeramica që bashkon terrakota dhe çimento në një kombinim të paparë që bashkon ngrohtësinë dhe inovacionin në ndjenjat autentike që marrin energjinë e tyre nga zemra rrahëse e metropolit. Këto janë hapësirat intime të një qyteti që nuk fle kurrë. Një stil agresiv, i mbushur me adrenalin, modern që kërkon të emocionojë dhe të mahnisë.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.