ORO BIANCO by Lafaenza Ceramica

Travertina ka qenë një material jashtëzakonisht i rëndësishëm përgjatë historisë, si elementi themelor për çdo lloj ndërtimi: nga banesat individuale deri në zhvillimin e qyteteve, nga mobiljet në rrugë deri te veprat monumentale. Për romakët ishte aq e rëndësishme sa e quajtën atë ari i bardhë i Romës. Ky projekt i rafinuar dhe elegant përmban 5 ngjyra, 2 sipërfaqe dhe 4 formate, të frymëzuara nga tradita klasike dhe të azhornuar me ngjyra bashkëkohore dhe të mrekullueshme bazuar në travertin origjinal te gjetur në gurore të vogla dhe pothuajse të panjohura.
Specifikimet
Teknologji: Porcelani me xham ISO 13006 – G – BIa GL (E <0.5%) UNI EN 14411 – G.
Struktura dhe sipërfaqja: e strukturuar, e mat, natyrore – e lëmuar, e lëmuar, e bllokuar.
Skajet: monokalibër i rregullt.
Formati: 60×120 cm, 30×120 cm, 60×60 cm, 30×60 cm.
Ngjyrat: 5 oniks të bardhë, gri, bajame, kafe të lehta, kafe të lehte siena, kafe e errët moka.
Teknologji: Përballja me ISO 13006 të dyfishtë – G – BIII GL (E> 10%) UNI EN 14411 – L
Struktura dhe sipërfaqja: e lëmuar, mat.
Skajet: monokalibër i rregullt.
Formati: 25×75 cm
Ngjyrat 2: të bardha dhe bajame.
Përdorimi i rekomanduar.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.