Over by Cottodeste

Over është një koleksion i konceptuar për sipërfaqet e reja arkitekturore. Inspirimi i kësaj serie jane mjedise industriale të bëra prej betoni, të interpretuara me anë të një produkti me cilësi të lartë qeramike, për sa i përket përbërjes dhe teknikës së përpunimit, performancës teknike dhe estetikës. Në dispozicion në versionin Kerlite 3Plus, Over nuk është vetëm rezultat i teknologjisë së jashtëzakonshme, por është gjithashtu një projekt dekorativ që synon të rinovojë konceptin e “veshjes”.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko
Lexo me shume