Pequod by Imola Ceramica

Ky koleksion qeramik është frymëzuar nga bota e anijeve balena gjuajtese në Massachusetts, të cilat ishin ndërtuar tërësisht nga arrat amerikane. Emri vjen nga romani i famshëm Moby Dick, ku Pequod është emri i gjuetarit që vendos për të kapur balenë famëkeqe të bardhë. Në të njëjtën mënyrë që druri i këtyre anijeve klasike formohet dhe ngjyroset vazhdimisht nga deti dhe valët, era dhe dielli, kjo linjë e re e qeramikës kap të gjitha efektet dhe karakterin e këtyre elementeve.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.