Pop by Imola Ceramica

Një police magjepsëse po ndjek një kriminel misterioz rreth mureve të një koleksioni të ri Imola. Kjo është historia e Pop: një projekt që prish konventat për të sjellë artin komik në një dimension të ri. Dimensioni i një koleksioni të pllakave të frymëzuar nga Pop Art të Roy Lichtenstein. 10 ilustrime pllakash të ndryshme alternohen me një gamë prej 10 ngjyrash të ndritshme për të rrëfyer këtë aventurë emocionuese të afërsisë së fytyrës, simboleve të kultit dhe thirrjeve shpërthyese.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.