PRETIOSA by Lafaenza Ceramica

Pretiosa është koleksioni i ri nga LaFaenzaCeramica. Koncepti inovativ pas krijimit të kësaj linje ishte një përzierje e gurëve natyrorë të lidhur së bashku me vargun kromatik. Efekti përfundimtar është një sipërfaqe me një kombinim të këndshëm të elementeve dhe lëvizjeve të ndryshme, të lidhura së bashku nga një ngjyrë e vetme e sfondit. Eleganca dhe klasicizmi i gurit interpretohet me stil. Koleksioni përmban formate modulare për projekte shtrimi pafund. Një zgjidhje estetike që lejon projektuesit të përziejnë texturat me efekt guri ne formate të ndryshme, ngjyra dhe dekorime moderne për të siguruar që dyshemetë të marrin fazën qendrore.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.