Q-style by Imola Ceramica

Q-style merr emrin e tij nga bashkimi i dy shpirtrave: koncepti ‘Q’ (quercia – lisi), simbol i traditës dhe drurit me konceptin ‘stilit’, një shprehje që kujton shijen, estetikën dhe elegancën. Ngjyrat paksa të ndryshme të sipërfaqeve tërheqin vëmendjen dhe kontribuojnë në forcimin e konceptit të drurit dhe në të njëjtën kohë ngjyrat delikate sigurojnë që sipërfaqet të marrin vëmendje në hapësira të rafinuara dhe bashkëkohore. E disponueshme në një format të vetëm të stilit Q, përmban dy struktura për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm (R11), me katër ngjyra për të arritur vazhdimësinë maksimale kompozicionale dhe estetike.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko