STUDIO by Lafaenza Ceramica

Koleksioni i ri nga La Faenza Ceramica përmban një emër programatik: Studio. Një projekt i dyfishtë i dizajnuar si për dyshemetë ashtu edhe për fasadat, i disponueshem në formatet 60×60 cm dhe 30×60 cm, në pllaka të plota porcelani dhe në formatin inovativ të dyfishtë 20×60 cm. Për dyshemetë Studio përmban një gamë prej 8 ngjyrash moderne dhe elegante të cilat sigurojnë përshtatshmërinë e saj në të gjitha llojet e hapësirave. Ndërsa fasadat kanë 10 ngjyra: 7 ngjyra themelore të cilat mund të kombinohen me 3 ngjyra të rafinuara (koral, jeshile ulliri dhe blu e erret) për të arritur efekte unike. Për më tepër, sipërfaqja paksa e teksturuar krijon efekte tërheqëse të dritës dhe përdorimi i dekoreve të caktuara moderne krijojnë një ndjesi tre-dimensionale dhe gjeometrike.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.