Terra by Lafaenza Ceramica

Frymëzimi.

Puna me terrakota është një nga zanatet më të vjetra në botë, me të njëjtat metoda të përdorura për mijëra vite. Terra ri-propozon këtë traditë me materiale të pastra, duke e rishqyrtuar atë me frymëzim dhe origjinalitet. Shenjat e saj sipërfaqësore duket se janë ato të një piste të ndotur, me pjesët e saj më të ndritshme që burojnë nga kalimi i kohës. Terra bëhet kombinimi perfekt i një prekjeje ‘antike ’dhe sharmit të eksperimentimit duke u përqëndruar në nuancat që mund t’i ofrojnë këtij projekti një konotacion mjaft bashkëkohor dhe një tërheqje të fortë. Nga njëra anë, ngjyra të ngrohta, të errëta, të thella të lidhura me traditën, si okër dhe të kuq; nga ana tjetër ne gjejmë ngjyra më të ftohta dhe të kundërta si argjendi dhe një nuancë shumë origjinale si blu Prusian. Guri prej porcelani me trup të plotë, Terra mund të gjendet në treg në formatet – 90×90 cm, 60×120 cm dhe 60×60 cm, për qëllime veshjeje dhe dyshemeje, është i gjithanshëm në përdorimin dhe stilimin e tij.
Terra është një propozim origjinal ku risia gjen arritjen e saj maksimale në ndërthurjen e sipërfaqeve të saj me ngjyrë, me projektin Oro, një koleksion prej 4 mermeresh me personalitet të konsiderueshëm dhe të pazakontë. Një rezultat unik, elegant që mbetet autentik dhe me dallim të konsiderueshëm.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.