Vein by Imola Ceramica

Koleksion i shumëfishtë, i lindur me një kombinim tërheqës të projektimit dhe kreativitetit. Nga venat elegante që ekzistojnë në natyrë, shfaqet sipërfaqja mahnitëse mermeri e Vein. Tradita përzihet me tekniken, duke ndërthurur karakteristikat teknike të gurit kryesor prej porcelani me trashësi të plotë. Vein është karakteristikë e propozimit të tij në dy versione, me prerje në drejtim të venës, ashtu edhe me atë kundër venës. Përgjigja e përsosur për nevojat e individëve dhe projektuesve.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.