VENDOME by Lafaenza Ceramica

Vendome është koleksioni i dyfishtë i pllakave LaFaenzaCeramica i frymëzuar nga modelet më të pasura, më elegante të tapeteve Provencal ose dekorimet ikonografike të stilit klasik të kolonave Romake. I përshtatshëm për dhoma me një stil klasik, Vendrome u jep atyre një pasuri të paimitueshme me ngjyra dhe detaje dekorative me përkufizimin më të lartë.
Materiali: Qeramikë
Përdorimi për: e brendshme, banjë
Tjegull dhe ngjyra: 30×60 cm në ngjyrë të bardhë, bezhë, rërë, rozë, të kuqe, e gjelbër

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko