Via veneto by Imola Ceramica

Klasikja tradicionale është e përjetshme. E kaluara e saj është e tashmja që është parashikuar në të ardhmen. Emri i saj ngjall bukuri të natyrës së vjetër dhe të çmuar të atyre materialeve që historia na ka dhënë, bukuria e tyre ende e paprekur. Via Veneto është rruga ku ndodhet selia historike e Cooperativa Ceramica d’Imola, ku për 140 vjet traditë dhe teknologji kanë formuar një lidhje të pathyeshme. Ky koleksion i ri i markës ImolaCeramica, i bërë nga porcelani me djegje të dyfishtë në madhësi 12×18 cm, konfirmon edhe një herë angazhimin e kompanisë për cilësi dhe është frymëzuar nga strukturat e prodhuara ndër vite.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.