Wonderwall by Cottodeste

Zgjidhjet bashkëkohore dekorative po fitojnë vrull të ri dhe po shndërrohen në një medium ekspresiv me një personalitet të fortë. Seksione të vogla të mureve kështu mund të bëhen elemente arkitektonik që karakterizojnë një dhomë dhe tërheqin vëmendjen për të, pa prishur harmoninë e mjedisit. Këto hapësira që bien në sy vizualisht i japin thellësi një dhome në mungesë të ndërhyrjeve arkitektonike për të krijuar mure, krahë ose harqe të reja. Këto efekte perspektive e bëjnë një mur, me ngjyrën dhe modelet e saj grafike, tiparin qëndrues të një dhome. Ky është rasti me Wonderwall , projekti ekskluziv nga Cotto d’Este i cili, i frymëzuar nga dekorimi i brendshëm , interpreton dekorimet e tapeteve me pllaka të bëra nga Kerlite, ultra të holla, të mëdha , guri prej porcelani. Dymbëdhjetë dekorime të mrekullueshme me cilësi të thellë dhe dizajne elegante, të shtypura në definicion të lartë. Pllaka të mëdha 1×3 metra , të hollë dhe të lehte si letra-muri ende të forta, rezistente ndaj lagështisë, të sigurta dhe të garantuara me kalimin e kohës, duke i bërë ato perfekte për projektet e dizajnit të brendshëm që kërkojnë të japin hapësira arkitektonike një ndjenjë unike dhe prestigjioze.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.

Lexo me shume