Wood by Imola Ceramica

Wood: Efekt i jashtëzakonshëm i drurit me karakteristika të ngrohta të këtij materiali natyror. Zgjidhje ideale për ambiente të brendshme dhe të jashtme. Falë versionit të grimezuar, projekti ofron një zgjidhje optimale të dizajnit tërheqës.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.