Morgana by Leonardo Ceramica

Një sipërfaqe e karakterizuar nga hije të lehta kromatike, mbi të cilën shfaqet një model delikat dhe i çrregullt dekorimesh në reliev, të cilat prodhojnë reflektime lumineshente.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.