65 Parallelo by Leonardo Ceramica

65 PARALLELO është rrethi i gjerësisë që shkon 65 shkallë në veri të ekuatorit, duke kaluar Oqeanin Atlantik, Evropë, Azi dhe Amerikën e Veriut. Ky koleksion i Leonardos është frymëzuar nga një udhëtim nëpër Islandë që ndërthur aventurën marramendëse dhe çudinë e zbulimit të një bote që natyra akoma po krijon. 65 Parallelo riprodhon të gjithë këta elementë në sipërfaqe emocionuese dhe të animuara në pllaka, secila me karakterin e saj unik. Ky projekt me stilin e tij natyral të veçantë, është përmirësuar më tej nga elementët dekorativë dhe mozaikët e përzier që veçohen falë një prekje të guximshme të të kuqes.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.