Nordik Stone by Flaviker

Tekstura e gurit Nordik është frymëzuar nga varietetet e gurëve sedimentarë, gurët me origjinë belge dhe guaska. Prania e venave delikate të kontrastit, fosileve dhe antikeve pasuron pamjen e saj, duke e bërë atë një propozim me një shije rustike-chic, që shkon mirë me sipërfaqet me karakter më të theksuar Flaviker, si efektet e drurit, çimento dhe metale të frymëzuara nga industria.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.