Rockin’ by Flaviker

Guri si një material në modë është çelësi për të kuptuar projektin ROCKIN. Një frymëzim që vjen nga gurët e nxjerrë në rajonin anglez të Lake District, të riinterpretuar grafikisht me mikro-guralecë që pasurojnë flakët e tyre karakteristike. Sipërfaqe të kthjellta dhe të rafinuara që ndërthuren edhe me trendin e mikrogriçeve, duke shprehur një personalitet krejtësisht origjinal.