Blue savoy by Imola Ceramica

I vlerësuar dhe i perzgjedhur nga projektuesit dhe arkitektët, guri natyror me të njëjtin emër i minuar në Haute-Savoie, në Alpet Franceze, përdoret per interiere dhe eksteriere, si për vepra të reja ashtu edhe për rinovime. Ajo përmban një sfond kristal të siluetave që variojnë nga gri të lehtë në gri të errët. Dhe ashtu si modeli i saj i referencës, guri prej porcelani blu savoy riprodhon këtë efekt të veçantë të tejdukshëm në sipërfaqen e tij. Gama përbëhet nga tre fomate modulare: 30×60 cm, 40×60 cm dhe 60×60 cm, dhe katër ngjyra: të bardha, bezhë, gri dhe gri të errët. Projekti Blue Savoy është perfekt për të gjitha stilet arkitekturore, nga klasike në bashkëkohore.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.