Blox by Imola Ceramica

Nëse shkëmbi dhe argjila sedimentare në tokë përzihen me rërë dhe ujë, ato formojnë një substancë ngjitëse jashtëzakonisht të fortë dhe kompakte, e cila është përdorur në ndërtim që në lashtësi për të lidhur tulla dhe gurë. Përdoret gjithashtu për të krijuar blloqe që janë thelbësore për të gjitha konstruksionet pasi ato janë mënyra më e mirë për të mbështetur muret dhe themelet. Është ky koncept i bllokut si një zgjidhje solide dhe e qëndrueshme që ka frymëzuar Imola-n të projektojë një pllakë të re version betoni të quajtur Blox.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.