W_all by Flaviker

W_ALL është një projekt për veshjet e mureve të brendshme që shkon përtej konceptit tradicional të gamës së ngjyrave: W_ALL është një kontejner i vërtetë sipërfaqesh, me perceptime të ndryshme prekëse dhe vizuale, i aftë për t’u dhënë stile të ndryshme mjediseve. W_ALL është në të njëjtën kohë gur, suva, mermer ose dru. Ndjesi të ndryshme materiale në formatin kryesor, 30×120 cm, ideale për banjë, kuzhinë dhe mure dekorative.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.