Urban Concrete by Flaviker

Urban Concrete nga Flaviker është koleksioni prej guri prej porcelani që rrit në mënyrë krijuese betonin: një vizion arkitektonik për një produkt me një ndikim të fortë vizual. Koleksioni Urban Concrete ofrohet nga Flaviker në formate të ndryshme, duke përfshirë modulare, dhe në 6 ngjyra për interpretime të shumëfishta të jetesës bashkëkohore urbane, ideale si për dysheme ashtu edhe për mbulesa.