Vis by Lafaenza Ceramica

VIS, një propozim “premium” pasi mishëron teknologjinë maksimale të njohur në këtë fushë sot të prodhimit të qeramikës: një trashësi e vetme e hollë, 6.5 mm, në të gjashtë formatet që e përbëjnë , nga pllaka 120×240 deri në 30×60 të vogël.
VIS : në jeshile ushtarake, gri të mesme, argjend, të bardhë, bajame dhe taupe: ngjyrat e reja të modës nga stilisti LaFaenza.
Një fjalëkalim: përsosmëria  e bën atë unik.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.