Blue Savoy by Imola Ceramica

I vlerësuar nga projektuesit dhe arkitektët, guri natyror me të njëjtin emër i minuar në Haute-Savoie, në Alpet Franceze, përdoret si në ambientet e brëndshme ashtu edhe në ato të jashtmet. Ai përmban një sfond kristalor me nuanca që variojnë nga gri e kaltërosh e lehtë në gri të errët. Dhe ashtu si modeli i tij i referencës, gresi prej porcelani Blue Savoy riprodhon këtë efekt të veçantë të tejdukshëm në sipërfaqen e tij.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.