Hyper by Flaviker

HYPER është frymëzuar nga blloqet e betonit të përdorura në ndërtimet industriale, nga të cilat ruan të paprekura të gjitha shenjat e procesit natyror të tij. Nëpërmjet teknologjive dixhitale më inovative, plasaritjet, vrimat dhe njollat ??tipike të betonit të vjetër riprodhohen në sipërfaqet Hyper, me një karakterizim të veçantë grafik me një efekt 3D.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.