Brixstone by Imola Ceramica

Një material i ri i frymëzuar nga shkëmbi sedimentar dolomitik nga familja Limestone, i gjetur në malet Apalashe në Amerikën e Veriut. Një gur me një tërheqje të thyer që kombinon kuarcin dhe porfirin dhe krijon të njëjtat silueta delikate që shfaqen në natyrë, nga gri në kafe në të zezë.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.