Bubble by Imola Ceramica

Nuk ka kufi për kreativitetin dhe frymëzimi mund të burojë nga çdo gjë. Edhe paketimi! Kush nuk ka provuar të shfaqë ato flluska argëtuese në mbështjellësin e flluskave? Pra, eureka! Kjo është ideja që qëndron pas këtij koleksioni: të krijoni një element të projektimit dekorativ nga diçka që zakonisht hidhet pas përdorimit. Por mos provoni t’i hidhni këto flluska !!! Ky ishte synimi që Imola u përqëndrua kur zhvilloi modelin për këtë format të ri, 7.5×30 cm, tjegull muri dyfishtë. Bubble vjen në katër ngjyra të ndezura – të bardha, të zeza, bezhë dhe rozë – si dhe një variant sfondi i një ngjyre të vetme ose një ngjyre të vetme me një strukturë të ngulitur flluskë, dhe dy ngjyra speciale të përfundimit të kromit – platini dhe ari – por vetëm në varianti i përfundimit të flluskave. Në përputhje me stilin dhe origjinalitetin e koleksionit, Bubble gjithashtu përfshin një sërë opsionesh të reja të jashtëzakonshme të dekorimit të paneleve në madhësi të ndryshme që madje mund të kombinohen për të krijuar një murale qeramike prej 108 copash, 90×270 cm në një sfond të bardhë, me ngjyra dhe tekstura që reflektojnë gjendja shpirtërore e projektit. Bubble është një zgjidhje e pazakontë, moderne e projektimit për muret e brendshme si në mjediset rezidenciale ashtu edhe në ato publike.

Shkarkoni katalogun e koleksionit.

Do te gjeni te gjithe informacionet qe ju duhen.

Shkarko

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.