Shades by Imola Ceramica

Uji kristalor bllokon sipërfaqen qeramike, duke e ngrohur atë me perëndimin e diellit.Shades e ka tërhequr frymëzimin e saj nga drita mesdhetare, ngjyrat dhe ndjesitë që vetëm ajo natyrë unike mund të shkaktojë. Dridhjet kromatike të Shades bëhen shpërthime të vërteta të ngjyrave, ku ngjyrimet diellore të ngjyrës bezhë, të verdhë, portokalli dhe të kuqe përzihen me ngjyrat detare të bardhë, akuamarin, blu dhe blu të lehtë për të arritur sipërfaqe të ndritshme, intensive dhe energjike. Elementet natyrore formojnë një efekt dinamik dhe diellor. Ngjyrat dhe xhamet tradicionale qeramike janë interpretuar me një qasje bashkëkohore që i bëjnë Shades një koleksion jashtëzakonisht të mrekullueshëm.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.