Crea-La by Lafaenza Ceramica

Koncepti i stilit është që të paraqesë në treg zgjidhje të ndryshme dekorative me dizajn dhe teknika të ndryshme grafike. Crea-LA, projekti ynë kërkimor më i detajuar është i ndarë në 8 subjekte të ndryshme, secila me karakterin e vet dallues. Ky asortiment i larmishëm, i kuruar me kujdes bazohet në tendencat bashkëkohore dhe i krijuar posaçërisht për të lejuar që elementët e tij të ndryshëm të përzihen dhe të përputhen në arredime unike, personale.