C_Mine by Leonardo Ceramica

Emri i këtij koleksioni merr frymëzimin e tij nga një kompleks i braktisur i minierave të qymyrit, jashtë qytetit belg të Genk. E shndërruar në një qendër moderne kulturore, vendi tani është i famshëm për krijimtarinë e tij inovative që ndërthur historinë dhe traditën me stilin dhe modelin bashkëkohor. Ky projekt shprehet përmes fjalëve kyçe si kombinimi, rigjenerimi, arti, kultura dhe dizajni. Produkti është një shprehje e re e një materiali, sipërfaqja e të cilit zbulon një lidhje të fuqishme midis inovacionit, ndërveprimit dhe arkitekturës. Kur tullat, betoni dhe metalet në këto vende të braktisura ndriçohen, ato zbulojnë krisje dhe ngjyra që ngjallin atmosfera karakteristike origjinale.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.