Concrete project by Imola Ceramica

Betoni shndërrohet në një pllakë me një pamje të qartë bashkëkohore, i dizajnuar për të frymëzuar dhe rrethuar sipërfaqet e jashtme, por edhe fasadat e ventiluara dhe hapësirat publike me trafik të lartë. Stili i tij minimalist pasqyrohet në dyshemene, që është shumë modulare në madhësi të ndryshme në varësi të kërkesave dhe efektit vizual të dëshiruar.

Lereni koleksionin
t'ju inspiroje.